Gastenboek


Add comment

Comments

Eva
2 days ago

Heerlijke ontspanningsmassage gehad van 90 min. Fijne kamers en vriendelijke masseuse, ik ga zeker nog eens heen.

Pleuni Klessens
5 days ago

Wij hebben gisteren een heerlijke massage gehad! Door slecht weer tijdens onze vakantie in Groningen moesten we een ander plan bedenken. In eerste instantie was het niet mogelijk om samen tegelijkertijd gemasseerd te worden. Binnen 5 minuten werden we terug gebeld en was er toch een mogelijkheid. Massage was heerlijk en kundig. Wij vonden het hier een echt een aanrader!

Nina
a month ago

Heerlijke anti-stressmassage gehad. De stijve spieren in mijn rug, schouders en nek werden door de massage een stuk meer ontspannen achteraf. Een aanrader!

Niek
4 months ago

Vandaag een heerlijke ontspanningsmassage gehad van 60 minuten. Het personeel was vriendelijk en na de massage kreeg ik nog een lekker kopje thee aangeboden. Absoluut een aanrader!

Noah von Stuckrad
5 months ago

We had a really good time at the Patum Thai wellness. My boyfriend and I both had the 2 hour oil massage and then the 30 min food massage. Both massages were incredible. I highly recommend the place to everyone who is looking for a good massage with a really good price.

R
6 months ago

Ik liep weer helemaal ontspannen de zaak uit na een olie en ontspanningsmassage van 60 min. Echt een aanrader en een heerlijke afsluiting van mijn bevallingsverlof, ik kan er weer tegenaan!

Inka
6 months ago

Na een lange drukke tijd met de studie had ik hier de anti stress massage plus massage van den voeten. Het was super ontspannend en ik voel me weer helemaal relaxed! Ik ga zeker weer komen.

Erwin
8 months ago

Wat heerlijk. Voel me weer helemaal soepel en relaxed. Aanrader!

Rating: 4.7692307692308 stars
13 votes

Reviews via Google

Post a review to our profile on Google.

Reviews via Facebook

Reviews via TripAdviser

Post a review to our profile on Google. 

Reviews via Groupon