Gastenboek


Reactie plaatsen

Reacties

Denise
2 maanden geleden

Eerste keer geweest vandaag, maar heerlijke olie massage gehad! Uur vloog voorbij. Fijne rustgevende omgeving.

Dan Amin
3 maanden geleden

Hi, can I please book a Thai massage for 11am on the 27th Saturday?

Thanks

Annemarie
7 maanden geleden

Normaal laat ik nooit een reactie achter maar oooh wat kan deze masseuse fantastisch masseren. Precies de goede plekken en drukpunten. Inmiddels als heel wat massages mogen ontvangen en ik blijf komen... dank!

Yentl
9 maanden geleden

Heerlijke massage gehad. Een ontspaningsmassage die goed ingaat op de pijnpunten. Fijne, rustgevende omgeving. En water achteraf om te hydrateren.
Ontzettend lieve eigenaresse, die zelfs een klein cadeautje mee gaf voor mijn verjaardag.
Spreken ook goed Engels (was voor ons handig).
Helaas wonen wij niet in de buurt, maar we raden het iedereen aan!!

Samirah
10 maanden geleden

Hele fijne massage, het ontspant de vastzittende spieren echt maar is niet pijnlijk. De sfeer is ook erg fijn!

Kristina
10 maanden geleden

Really great massage and a lovely vibe! Definitely recommend :)

Emma
10 maanden geleden

De twee dames zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij! Ze begeleiden je goed als je binnenkomt en je kan relaxed je voorbereiden op de massage. Na afloop hebben ze een flesje water en een pepermuntje klaarliggen.

Sophie
10 maanden geleden

Super vriendelijke masseuses. Hoofd, nek en schouders zaten helemaal vast en nu weer soepel. Leuk ingericht en schone kamers, meer dan tevreden :)

Jolinda
11 maanden geleden

We zijn best wel in wat salons geweest en we laten eigenlijk nooit een reactie achter, maar bij deze doen we het graag! Het liefst sturen we haar nog een bosje bloemen toe!!! Wát een heerlijke massage!!! En precies de juiste punten en druk. Ontzettend vriendelijk. Het is dat we ver weg wonen, anders namen we een abonnementje...

Jose
een jaar geleden

Mijn vriendin en ik hebben beiden een heerlijke voetmassage gehad. Heel ontspannen en in een aangename sfeer met persoonlijke aandacht. Hartelijk dank!

Sakina De Haan
een jaar geleden

Vandaag een fijne anti-stress massage gehad. Heerlijk en kundig gemasseerd. We vonden het een mooie massagasalon met super vriendelijk personeel. Zeker een aanrader wanneer je goed gemasseerd wilt worden en lekker tot rust wilt komen😊

Robin Haigh
een jaar geleden

Thank you for my incredible Thai massage! Best massage I have ever had. Very friendly and welcoming staff. Beautiful atmosphere and very clean. I feel like I am walking on a cloud. Will go again.

Trix
een jaar geleden

Fantastic massage! Highly recommended. Thank you and I'll definitely come back.

Eva
een jaar geleden

Heerlijke ontspanningsmassage gehad van 90 min. Fijne kamers en vriendelijke masseuse, ik ga zeker nog eens heen.

Pleuni Klessens
een jaar geleden

Wij hebben gisteren een heerlijke massage gehad! Door slecht weer tijdens onze vakantie in Groningen moesten we een ander plan bedenken. In eerste instantie was het niet mogelijk om samen tegelijkertijd gemasseerd te worden. Binnen 5 minuten werden we terug gebeld en was er toch een mogelijkheid. Massage was heerlijk en kundig. Wij vonden het hier een echt een aanrader!

Nina
een jaar geleden

Heerlijke anti-stressmassage gehad. De stijve spieren in mijn rug, schouders en nek werden door de massage een stuk meer ontspannen achteraf. Een aanrader!

Niek
een jaar geleden

Vandaag een heerlijke ontspanningsmassage gehad van 60 minuten. Het personeel was vriendelijk en na de massage kreeg ik nog een lekker kopje thee aangeboden. Absoluut een aanrader!

Noah von Stuckrad
een jaar geleden

We had a really good time at the Patum Thai wellness. My boyfriend and I both had the 2 hour oil massage and then the 30 min food massage. Both massages were incredible. I highly recommend the place to everyone who is looking for a good massage with a really good price.

R
een jaar geleden

Ik liep weer helemaal ontspannen de zaak uit na een olie en ontspanningsmassage van 60 min. Echt een aanrader en een heerlijke afsluiting van mijn bevallingsverlof, ik kan er weer tegenaan!

Inka
een jaar geleden

Na een lange drukke tijd met de studie had ik hier de anti stress massage plus massage van den voeten. Het was super ontspannend en ik voel me weer helemaal relaxed! Ik ga zeker weer komen.

Erwin
2 jaar geleden

Wat heerlijk. Voel me weer helemaal soepel en relaxed. Aanrader!

Rating: 4.8125 sterren
16 stemmen

Reviews via Google

Post a review to our profile on Google.

Reviews via Facebook

Reviews via TripAdviser

Post a review to our profile on Google. 

Reviews via Groupon