Massages


Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude massage techniek die lichamelijke maar ook geestelijke klachten verhelpen. U voelt u mentaal weer goed en hebt weer nieuwe energie! Wij bieden verschillende gecertificeerde massages aan.


Traditionele Thaise massage

De klant gaat op zijn of haar rug liggen en vervolgens wordt de massage uitgevoerd door middel van acupressure. Tijdens de massage wordt een vast patroon van drukpunten behandeld. Dit betekent dat er met de vingers, duimen, handen, ellebogen,  knieën en voeten drukpunten worden uitgeoefend op de massagelijnen. In gebieden met teveel spanning kan de druk voor langere tijd worden gehandhaafd. De combinatie van langzame bewegingen, concentratie en bewustzijn kan een gevoel van stroming rond het lichaam van de gemasseerde creëren.

60    minuten   € 65,-

90    minuten   € 95,-

120  minuten   € 130,-

Olie- en Ontspanningsmassage (meeste gekozen)

Een massage met olie. Massage wordt uitgevoerd over het hele lichaam en hiervoor dient de klant uitgekleed te zijn, alleen slip blijft aan. De klant gaat op zijn of haar buik  liggen en wordt het lichaam bedekt met handdoeken. Olie massage is niet alleen ontspannend voor lichaam en geest maar helpt ook tegen rug-, schouder- en nekklachten.

60    minuten   € 60,-

90    minuten   € 90,-

120  minuten   € 115,-

Anti-stress massage (hoofd-, nek-, schouder- en rugmassage)

De meest voorkomende spanning tegenwoordig is stress. Wij bieden daarom ook massage aan uw hoofd, nek, schouder en rug om dit tegen te gaan. U voelt zich daarna een stuk beter!

30    minuten   € 40,-

45    minuten   € 55,-

60    minuten   € 65,-

Kruidenstempel massage

(niet mogelijk tussen 01 mei en 30 september)

Een massage met een warme kruiden stempel op uw lichaam, dit is voor extra vermindering van spierpijn. Kruiden stempel bestaat uit meerdere Thaise kruiden: o.a. zingiber/gamma, kurkuma, curcumine, Acacia concinna blad, Tamarinde blad, Alpinia, officinarum (Galangal), Kaffir limoen, Citroen gras, Patchoulli, Eucaliptus.

60    minuten   € 80,-

90    minuten   € 120,-

120  minuten   € 155,-

Patum Thai massage

(niet mogelijk tussen 01 mei en 30 september)

Combinatie van Thaise olie- en ontspanningsmassage met warme kruiden stempel. 

60    minuten   € 65,-

90    minuten   € 95,-

120  minuten   € 130,-

Hot stone massage

(niet mogelijk tussen 01 mei en 30 september)

Door middel van "Hot stones" krijgt u een heerlijke warmte massage. De warmte en de druk van de stenen dringen tot diep door in uw spieren en zorgen er voor dat alle spanningen uw lichaam verlaten.

90    minuten   € 120,-

120   minuten   € 155,-

Voet reflexologie massage

Deze massage verbetert de bloedsomloop, stimuleert de zenuwen en zorgt tevens voor grote ontspanning op lichamelijk en geestelijk gebied. Tijdens deze massage worden de drukpunten op de voetzolen behandeld met een massagestokje of met de vingers (voor minder druk).

30    minuten   € 40,-

45    minuten   € 55,-

60    minuten   € 60,-